4chan.org.gif

4chan.org.gif

thebeline.eu hummz. SCXiao. # Mar 24 am. Group: Member Posts: 90, Joined: Dec 8 1 dag sedan thebeline.eu >> Anonymous 09/18/18(Tue) 10 No Anonymous 09/18/18(Tue) No. adds a link or link options next to 4chan thumbnails of 4chan board /gif/ (http:// thebeline.eu) to reverse image search them using the. 4chan.org.gif

4chan.org.gif -

Detta var en flyktväg, ett sätt att aldrig behöva erkänna att du faktiskt uttrycker något från hjärtat — att du på riktigt var sårbar. Har en vän som jobbar med att ge ut universitets-IDn till nyanlända studenter och han lovar och svär att det kommer folk från vissa afrikanska länder med fasthäftad bild på ID-handlingarna och att det tydligen ska vara så. Vi hade en vag känsla av att vi blev trollade. Det är sånt här som gör mig ledsen att jag lever i vår nutid och inte om ett par tusentals år miljontals? D Ungefär som oss andra mosstrampare med andra ord. Vad är det roliga? Förklaring plzzzz Tror att det är för att hegreart formar "peace". Men till skillnad från liknande forum hade Something awful drag av en mörkare humor. Det är mest hon som suttit och fnissat vid datorn. Dicke deutsche fickt varje bild som ett lager i ps. I denna tråden på 4chan http: Om 4chan-sidan försvunnit då de gör det hela tiden så har jag sparat ett par exempel.

4chan.org.gif -

Och hur förvandlades ett internetforum om anime till extremhögerns avant garde? Det finns typ en knapp som ser ut som en pil, klicka där o ta "make frames from layers" eller ngt liknande. Att det är en apa? Det är ett gäng citat från fundamentalistiska kristna och på andra sidan är FFFUUU-grabben som blir mer och mer frustrerad för varje citat, eftersom de kristna fundamentalisterna är så tjurskalliga. Toffel, undergiven, feminiserad man. Ingen fara, den har varit uppe förut.

Видео по теме

4chan The Movie Reloaded

0 thoughts on “4chan.org.gif”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *